Wolkjes, wolkjes en nog meer wolkjes

Wolkjes in de kinderkamer

Wolken in de Babykamer en kinderkamer, steeds vaker kom je ze tegen. Schattige wolken op muren en op baby textiel. Leuk gecombineerd met grijs, wit of roze. Wolken in de vorm van een kussen met een vrolijk gezichtje erop en wolken op babykamer accessoires.

Een heel populair artikel op het moment zijn de wolkenkleedjes van Sass& Belle. Maak je de wolken babykamer echt helemaal af, dan doe je dat natuurlijk met wolkenhaakjes en wolkenplankjes.  Shop bijvoorbeeld bij Dreumes enZo de leukste wolken accessoires!

 

 

 

 

Sass&Belle

De sweet dreams collectie van Sass & Belle kenmerkt zich door alle wolken gezichtjes. Combineer onderling voor een zacht en schattig wolken thema in de baby- of kinderkamer.

 

Hydrofiele doeken

Om de babykamer helemaal af te maken heeft Jollein nog mooie hydrofiele doeken en luiers met wolkjes.  Deze hydrofiele doeken worden verkocht per 6 en zijn onmisbaar bij iedere babyuitzet. Zowel leuk voor een jongens als meisjeskamer. Combineer het met de wolken accessoires van Sass & Belle. Opzoek naar andere hydrofiele doeken? Bekijk dan ook eens de categorie hydrofiel.

Mimirella Poster

Deze posters van Mimirella Aus Liebe zijn ontzettend leuk in kinderkamer met wolken thema. De kinderposters zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, mint en roze. Voor ieder kleur thema een bijpassende versie! Combineer deze poster met een van onze hanglampen of haakjes en tover zo de kamer om in een echte wolken kamer.  Sweet Dreams… Shop de mooiste posters hier.