De leukste geboortekaartjes

Je bent in verwachting, waarschijnlijk zijn er nog honderden dingen die je moet doen voordat de kleine geboren wordt. Een ding daarvan is het uitkiezen van een geboortekaartje. Je wilt natuurlijk het allerleukste geboortekaartje hebben die er maar is. Maar het kiezen van een mooi kaartje is zo makkelijk nog niet. Ging je vroeger nog naar de drukker om hele boeken met geboortekaartjes door te bladeren, tegenwoordig gebeurt dit allemaal online. Je kunt een geboortekaartje helemaal in de stijl opmaken die jij het leukst vindt.

Klassieke geboortekaartjes

De klassieke kaartjes kenmerken zich door een rustig design met roze of blauwe accenten. Deze kaartjes zijn tijdloos. Een kenmerk van zo’n tijdloos kaartje is dat het altijd mooi is. Het maakt niet uit wat de trend van dit moment is, klassieke geboortekaartjes kunnen altijd. Het klassieke kaartje wordt echter wel aangepast naar deze tijd, zo worden de kaartjes gedrukt op een mooie papiersoort van goede kwaliteit wat een luxe uitstraling geeft. Vroeger werden er ook vaak strikjes gebruikt om het kaartje bijzonder te maken. Nu kun je dit extra element toevoegen door een labeltje aan het kaartje te hangen. Zo benadruk je het eenvoudige kaartje en maak je het extra speciaal.

Maak het persoonlijk

Zelf je geboortekaartje maken is erg leuk om te doen. Nu alles tegenwoordig online gaat, kun je het gehele kaartje aanpassen naar jouw wensen. Kies zelf de achtergrond, illustraties en zet je eigen teksten erin. Je kunt zelfs het lettertype aanpassen naar jouw wensen en een foto van jouw kleine kindje toevoegen. Op deze manier maak je een hele persoonlijke geboortekaart die nog niemand eerder heeft gezien. Klaar met het maken van de kaart? Kies dan een bijpassende envelop en maak een eigen sluitsticker. Dit maakt jouw persoonlijke kaartje helemaal compleet.