Lammetje nachtlampje

Wooly lamb nachtlampje

Nachtlampje lammetje
Wooly lamb nachtlampje

Soms kom je iets tegen waarvan je denkt: “Die is leuk!”. Dat is precies het gevoel dat wij krijgen van het Wooly lamb nachtlampje. Dit nachtlampje in de vorm van een lammetje is net even anders dan andere nachtlampjes.

In ‘nachtlampjes-land‘ zie je de vormen steeds strakker worden. Het lammetje geeft met haar grote ogen en wollige look een heel ander beeld van veilig en vertrouwd en dat is wel zo fijn! De Wooly lamb is geschikt voor zowel een jongen babykamer als een meisjes babykamer en door zijn tijdloze uitstraling past het in eigenlijk ieder interieur.

Veilig en vertrouwd nachtlamp lammetje

Een nachtlamp mag eigenlijk niet ontbreken in de babykamer òf kinderkamer van nu. Wanneer je kleine nog een baby is, is zo’n lampje namelijk ideaal voor een klein beetje licht in het kamertje. Bijvoorbeeld voor tijdens een nachtelijke voeding. Genoeg om te voeden, te weinig om je kleine (en jou!) direct helemaal wakker te maken. Of wat dacht je van even een speentje zoeken?

Lees ook: Nachtlampjes in de kinderkamer

Wooly lamp nachtlampje
Nachtlamp lammetje

Ook als een kindje iets ouder is, kan een nachtlampje uitkomst bieden. Wanneer je het lammetje bijvoorbeeld al snel deel laat uitmaken van bijvoorbeeld het bedritueel, dan zal jouw kleine dit snel gaan associëren met veilig en vertrouwd. Wanneer de angst voor donker dan om de hoek komt kijken, kan het lampje net dat stukje vertrouwen geven dat jouw kindje op dat moment zo hard nodig heeft.

Wooly lamb LED lamp

Het Wooly lamb nachtlampje is een LED lamp en geeft daardoor prachtig, rustig wit licht. Dit LED noemen ze ook wel ‘koud’ licht. Dit betekent dat het geen warmte afgeeft tijdens het gebruik, een veilig gevoel! Daarnaast werkt het lampje op batterijen en betekent makkelijk mee te nemen en te verplaatsen! Ook heeft het lammetje een timerfunctie, waardoor het na 20 minuten vanzelf uit zal gaan.

Het Wooly lamb nachtlampje komt uit een collectie waar ook nog een te leuke poster en kaart bij hoort. Deze zijn ontworpen door de bekende designer Mimirella. Mimirella vertegenwoordigt fantasie, gezelligheid en levensvreugde. Dit zie je dan ook direct terug in haar ontwerpen. Wij zijn fan!

Lees ook: Posters voor een meisjeskamer

Wooly lamb collectie
Prachtig kamertje met Wooly lamb collectie