houten trein Little Dutch

Little Dutch houten speelgoed voor je Baby

houten trein Little Dutch
houten trein Little Dutch

Houden wij van Little Dutch houten speelgoed? Nou en of! En wij houden nog meer van betaalbaar en mooie kwaliteit houten baby speelgoed. Dit nieuwe Little Dutch houten speelgoed heeft het allemaal, prachtig houten speelgoed voor je kindje in heerlijk zoete pasteltinten, leuk om mee te spelen, maar ook leuk ter decoratie in de babykamer. Nieuw toegevoegd in de collectie en verkrijgbaar vanaf december 2017.

Houten Speelgoed Little Dutch

De collectie van Little Dutch is dus uitgebreid met geweldig houten speelgoed, de wooden toys collection. Tot de

Houten Theeservies Little Dutch Roze
Houten Theeservies Little Dutch Roze

collectie behoren houten treintjes in twee verschillende kleuren, blauw en mint voor de jongens en roze met mint voor de meisjes. Ook een té schattig theeservies in mint en roze, en voor jongens een uitgebreide serie houten speelgoedauto’s. Kleine kinderen kunnen urenlang spelen met blokkendozen en vormendozen, en ook deze zitten uiteraard in de collectie. Alles bedrukt met de van Little Dutch bekende printjes en zachte kleuren.
In de wooden toys collectie zitten ook twee setjes ontzettend leuke bouwhuisjes die ons doen denken aan onze Nederlandse grachtenpanden. De huisjes zijn in en uit elkaar te zetten op verschillende manieren ,net hoe jouw kleine het leuk vindt. En het allerfijnste van dit speelgoed is toch wel dat het helemaal niet opgeruimd hoeft te worden, integendeel! Dit houten speelgoed van Little Dutch is zó mooi dat het ook ter decoratie neergezet kan worden in de nieuwe babykamer!

Little Dutch nieuwe collecties.

Lees ook: Kussens Kinderkamer

Dit najaar komt Little Dutch weer met een geweldig mooie nieuwe collectie met werkelijk alles wat je nodig hebt om de baby- of kinderkamer volledig in één stijl in te richten. Van aankleedkussenhoes tot dekbedovertrek en muziekdoosje, alles is op elkaar afgestemd. Er is nu zelfs behang te krijgen met de printjes van het textiel, en verf in de juiste kleuren! Zo fijn, want er is al genoeg om over na te denken toch?;)

Little Dutch speelgoed
Little Dutch Speelgoed