silhouet lamp vliegtuig

Land of Kids Kinderkamer Lampen

Land of Kids ontwerpt en produceert prachtige lampenkappen voor de babykamer en kinderkamer. Het Nederlandse merk maakt de kappen met de hand in eigen atelier. Bijzondere hanglampen en plafonniéres voor jongens en meisjes, met uniek design.

Silhouet lampen voor de jongenskamer

Voor de jongenskamer zijn er onlangs een aantal nieuwe designs in het assortiment opgenomen. Helemaal naar de laatste trend in de kinderkamer de Silhouet Safari Camel lamp. Deze lamp, met een prachtige safari print is verkrijgbaar als hanglamp en als plafondlamp. De silhouet safari lamp is bedrukt met bomen en gras op een camel kleurige ondergrond, en wanneer de lamp aan gaat verschijnen er safari dieren als een olifant en giraffen. Deze Safari lamp is een lust voor het oog, en absolute favoriet bij kinderen!

Een volgende favoriet is de plafondlamp Dinosaurus Silhouet voor de kinderkamer. Deze stoere lamp, met blauwe ondergrond waarop een prehistorisch landschap is afgebeeld, is een echte eyecatcher. Gaat de lamp aan, dan komen de verschillende dinosaurussen tevoorschijn! De onderkant van alle Land of Kids plafondlampen wordt afgesloten met een blender, waarmee je voorkomt dat je recht in het licht kijkt, en waardoor een mooie verspreiding van het licht tot stand komt.

Silhouet lamp Vliegtuigen

Vliegtuigen in een jongenskamer is een veel voorkomend thema. Dit heeft Land of Kids stijlvol verwerkt in de plafondlamp silhouet vliegtuigen. Deze plafondlamp heeft een lichtgrijze basis, met daarop een wereldkaart en uitgestippelde vliegroutes met kleine witte vliegtuigjes. Zet je deze silhouet plafondlamp aan, dan verschijnen er grotere vliegtuigen, zoals bijvoorbeeld een ouderwetse Spitfire. Een prachtige lamp voor een stoere jongenskamer!

De collectie van unieke Land of Kids lampen wordt met grote regelmaat uitgebreid, met bijzondere ontwerpen en afbeeldingen die perfect passen in de kinderkamer van nu!