Mimirella poster

Posters voor de kinderkamer

kinderposters zijn leuk en gemakkelijk te gebruiken als muurdecoratie in iedere kinderkamer. Zowel voor jongens als meisjes zijn er veel leuke posters te krijgen. Wij zelf zijn altijd op zoek naar een nieuwe unieke poster kinderkamer. En zo krijgt die kinderkamer steeds weer een nieuwe look.

Kinderposters

Mimirella posterOnlangs voegden wij hier aan ons assortiment posters een leuke nieuwe kinderposter toe. De Poster Peer, een schattig giechelend peertje, die soms ook een beetje verlegen kan kijken. De Peer poster is lekker groot, maar liefst 50×70 cm. Bovendien is de poster gedrukt op 150 grams papier en offset gedrukt. Dat zegt veel mensen niets, maar we kunnen je vertellen dat met een offset druk de kleuren mooier overkomen, het papier een mooiere structuur heeft en hierdoor is de totale peer poster veel mooier in het echt dan dat wij op de foto kunnen krijgen. Je kunt de peer poster zo op de muur plakken, maar het is ook leuk om deze in een mooie grote lijst te doen. Je kunt de lijst zo ergens op een kast zetten, of de lijst met poster aan de muur hangen.

Babykamer posters

Ook voor de babykamer is er lekker veel te krijgen, heel fijn want vaak is de babykamer al helemaal af en dan merk je dat je toch nog iets mist. Een babykamer poster zou dat probleem heel goed kunnen oplossen. Voor de babykamer hebben we posters met een hertje, panda of pinguïn. Maar ook de mintgroene poster met beer is erg populair voor de babykamer en hoort dan ook met recht tot 1 van onze bestsellers.

Maar voor de babykamer zijn er ook hele leuke droomposters van Kaartje of Kip, wat dacht je van die kleine zebra of het breihert aan de muur? Droomposters zijn extra leuk, je krijgt namelijk niet 1 maar 2 posters. De ene poster beeld een mooi tafereeltje af, terwijl het kleinere postertje een leuk gedichtje heeft. Je hangt ze natuurlijk naast elkaar aan de muur. ’s avonds lees je samen met je kleintje het gedichtje op de kleinere poster. Leuk en een mooi ritueel voor het slapen gaan. Je kunt de droomposters zo op de muur plakken met bijvoorbeeld masking tape, maar ook is het leuk om 1 van de twee posters in een lijst te doen. Zo krijg je een speels effect.

Kortom posters zijn echt een fijne muurdecoratie voor de kinderkamer en babykamer. Posters zijn relatief goedkoop en je fleurt er een heleboel mee op. Het kan net dat laatste stapje zijn om de babykamer of kinderkamer helemaal af te maken.