Train little dutch

Houten Speelgoed van Little Dutch

Nu we weer volop in de Sinterklaas periode zitten, is dit het perfecte moment om te schrijven over het prachtige nieuwe houten speelgoed van Little Dutch. Want wat is het toch geweldig mooi! Super vrolijk houten speelgoed in allerlei zachte pastel tinten, daar verras je ieder kind mee!

Speelgoed van Little Dutch

Naast het enorme assortiment baby- en kinderkamer accessoires en babytextiel, is er nu ook ontzettend mooi houten speelgoed te koop van Little Dutch. Het leuke is dat ze voor jongens en meisjes een aparte serie gemaakt hebben in uiteraard stoer blauw en zacht roze. Al het houten speelgoed is voorzien van vrolijke patronen en cijfers. Terwijl je kleintje lekker aan het spelen is, stimuleert het speelgoed onder andere de motoriek en de oog- handcoördinatie. Op de stapelblokken zijn de cijfers 1 t/m 4 afgebeeld, zo kun je samen beginnen met tellen. Ook is er een geweldige letterpuzzel om alvast bekend te raken met de letters van het alfabet.

Little Dutch wooden toys
Houten letter alfabet

Ook de treintjes zijn een lust voor het oog. Drie wagonnetjes die aan elkaar vast gemaakt kunnen worden, en elk voorzien zijn van losse blokjes. Stapel de blokjes op het treintje of maak er een mooi bouwwerk naast. Op het treintje voor meisjes staan mooie roze bloemetjes en op het treintje voor jongens stoere sterren.

houten trein Little Dutch
houten trein Little Dutch

Houten blokken Little Dutch

In de Pink Blossom vormendoos zitten vier verschillende vormen blokjes die door de juiste opening weer terug in het doosje gestopt kunnen worden. Voor jongens is er de Mixed Stars vormendoos, ook met vier verschillende vormen. Laat je kindje spelenderwijs vormen herkennen met dit prachtige houten speelgoed van Little Dutch!

shape sorter little dutch
Vormendoos Pink blossom
shape sorter little dutch
Vormendoos Mixed start blue

 

 

 

 

 

 

 

Stapelblokken zijn altijd een succes bij kleine kinderen. Het eindeloos op elkaar stapelen, of in elkaar schuiven  van de blokken blijft een kind intrigeren. De stapelblokken koop je onder andere bij Dreumesenzo.nl voor €16,95.

Stacking blocks pink blossom
Little Dutch stapelblokken Pink Blossom

Theeservies Little Dutch

Heerlijk samen thee drinken op een grauwe dag is nog gezelliger met het houten theeservies van Little Dutch. Bijvoorbeeld theeservies mint, een mooie set met twee kopjes, een theepot, suikerpotje en melkkannetje. Liever een kopje koffie? Dat kan jouw kleintje vast ook wel verzorgen!

Tea set Little Dutch
Houten theeservies Little Dutch